Παναγιωτης Στυλιανιδης: Εμεις ξερουμε, εμεις μπορουμε!

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Δεκάδες κόσμου βρέθηκαν στην εκδήλωση που οργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου από τα μέλη και τους εθελοντές του Ποταμιού Λουτρακίου, την οποία συντόνισε ο πολιτευτής του Ποταμιού στο νομό Κορινθίας Παναγιώτης Στυλιανίδης και κύριος ομιλητής ήταν ο Χάρης Θεοχάρης...

Η ομιλία του συντονιστή της εκδήλωσης Παναγιώτη Στυλιανίδη:

Κυρίες και κύριοι, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι και εθελοντές ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ στο Λουτράκι αλλά και την ευρύτερη Κορινθία, έχω την τιμή και τη χαρά να σας καλωσορίσω στην αποψινή μας εκδήλωση και να σας ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας εδώ, στο σύγχρονο Υδροθεραπευτήριο του Δήμου Λουτρακίου που αποτελεί αναμφισβήτητα ένα στολίδι όχι μόνον για το Λουτράκι, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Ξέρετε, η συνάντησή μας σ’ αυτό το χώρο, δεν είναι τυχαία. Όπως το Ιαματικό νερό του Λουτρακίου θεραπεύει χρόνιες παθήσεις έτσι και Το Ποτάμι, φιλοδοξεί με τη δύναμη που θα του δώσετε εσείς, οι ενεργοί πολίτες, να θεραπεύσει τις χρόνιες παθογένειες της χώρας.

Ιδιαίτερα, όμως, επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Βουλευτή ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος μας έκανε την τιμή να βρίσκεται σήμερα κοντά μας, για να μας μιλήσει και να απαντήσει στα ερωτήματά σας για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σε συνδυασμό με τις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Ο Χάρης Θεοχάρης, είναι ο άνθρωπος που πριν λίγο καιρό, αποκάλυψε και κατήγγειλε μέσα στη Βουλή ότι υπήρχε κρυφό σχέδιο στην Κυβέρνηση για επιστροφή στη δραχμή. Στην αρχή, τον διέψευσαν και τον απείλησαν με εισαγγελείς. Στη συνέχεια, βέβαια αποκαλύφθηκε ότι αυτό ήταν το σχέδιο της κυβέρνησης για να απειλήσει τους «κακούς» εταίρους.

Είναι ο άνθρωπος που έδωσε τη μάχη εναντίον της φοροδιαφυγής ως Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων και επειδή πήγε να τα βάλει με τα συμφέροντα, μπαίνοντας σε χωράφια που κανείς δεν τολμούσε να μπει, τον απομάκρυναν από την κρατική μηχανή.

Φίλες και φίλοι,

Οι προσεχείς εκλογές είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικά σημαντικές για την πατρίδα μας.

Η Ελλάδα δεν θέλει και ούτε πρέπει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος που μας οδήγησαν στην κρίση. 
Ούτε του πρόσφατου παρελθόντος - με τα πειράματα του κυρίου Τσίπρα – ούτε του φαύλου παρελθόντος της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Τις πολιτικές τους ο Ελληνικός λαός τις πλήρωσε πολύ ακριβά και συνεχίζει να τις πληρώνει.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από έμπειρους και ικανούς ανθρώπους που ξέρουν να σχεδιάζουν, να παράγουν, να υλοποιούν και να δίνουν λύσεις στα προβλήματα. Που θα βάλουν δέκα στόχους και θα πουν: «Εμείς ξέρουμε. Εμείς μπορούμε. Πάμε να το κάνουμε». Στόχους που θα αφορούν σε όλους τους βασικούς τομείς: Την παιδεία, την οικονομία, τον τουρισμό, την ανάπτυξη, την ανεργία, το μεταναστευτικό…

Το Ποτάμι, είναι η φωνή της λογικής. Είναι το νέο, το άφθαρτο. Που έχει μελετήσει σε βάθος τα προβλήματα της χώρας και έχει έτοιμες προτάσεις και λύσεις.

Στο Ποτάμι, δραστηριοποιούνται σημαντικοί κυρίως νέοι άνθρωποι που έχουν κάνει πράγματα μετρήσιμα στη ζωή τους, έξω από τους κομματικούς διαδρόμους έχουν γνώση, εντιμότητα και ανιδιοτελή διάθεση να προσφέρουν.

Είναι μεγάλη τιμή που ένας από αυτούς τους ανθρώπους κάθεται δίπλα μου.

Κυρίες και κύριοι, σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.


























Copyright @ 2014 | Παναγιώτης Στυλιανίδης Templateism | MyBloggerLab